Indisk Quorngryta med ris
4 portioner
Du behöver:
100 g valnötter
1 msk olivolja
1 1/2 msk ingefära (kryddburk)
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 burk krossade tomater (400 g)
1 burk kokosmjölk (400 g)
1 paket Quorn i bitar (300 g)
1 msk olja
1 orange paprika
4 portioner ris
Gör såhär:
Gör riset enligt anvisningarna på paketet.
Mixa nötter, olivolja, ingefära, garam masala, spiskummin, salt, kajenn, honung & krossade tomater till en tjock smet. Häll i Qournbitarna i en gryta med olja & kryddblandningen, låt detta sjuda ca 2-5 minuter. Häll sedan i kokosmjölken & låt sjuda 10-15 minuter. Salta grytan lite. Strimla paprikan.
Häll upp lite ris i en tallrik när de är klart, toppa med lite grytan & sist paprikan. :)
Du behöver:
100 g valnötter
1 msk olivolja
1 1/2 msk ingefära (kryddburk)
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 burk krossade tomater (400 g)
1 burk kokosmjölk (400 g)
1 paket Quorn i bitar (300 g)
1 msk olja
1 orange paprika
4 portioner ris
Gör såhär:
Gör riset enligt anvisningarna på paketet.
Mixa nötter, olivolja, ingefära, garam masala, spiskummin, salt, kajenn, honung & krossade tomater till en tjock smet. Häll i Qournbitarna i en gryta med olja & kryddblandningen, låt detta sjuda ca 2-5 minuter. Häll sedan i kokosmjölken & låt sjuda 10-15 minuter. Salta grytan lite. Strimla paprikan.
Häll upp lite ris i en tallrik när de är klart, toppa med lite grytan & sist paprikan. :)

Kommentarer

Trackback