Filodegsrullar med spetskål, brie & persilja

                                                                      Tilltugg för ca 6-8 personer

Du behöver:
1 1/2 huvud spelskål
1 förpackning färsk persilja
2 msk olivolja
2 vitlökskluftor
Havssalt & peppar
200 g Brie
ca 500 g filodeg
ca 2-3 tsk rosmarin


Gör såhär:
Starta ugnen på 225 grader. Skölj spetskålen & persiljan. Strimla det fint. Häll olivoljan i en varm wok & fräs spetskål & persilja i ca 30 sekunder, bara tills de precis mjuknar lite. Pressa i vitlök & ha i halvssalt, peppar & rosmarin.
Låt fyllningen svlana något. Sedan placerar du fyllningen på en filodegs "platta", först viker du in långsidan & sedan rullar du ihop de. Lägg skarven neråt på en bakplåtsklädd plåt.
Gräddas i 10-13 minuter mitt i ugnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0