Apelsindessert

 
4-6 personer.
Tillagningstid 30 min ca.

Ingredienser:
4 ägg
2 1/2 dl socker
1 msk margarin
3 apelsiner
2 msk vetemjöl

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg bakplåtspapper i en liten långpanna ca 20x30 cm.
Smält fettet, pressa safter ur apelsinerna & riv väldigt fint lite apelsinskal.
Blanda alla ingredienser, äggen ska bara röras sönder. Ej vispas.
Häll den mycket lösa smeten i långpannan.
Grädda i mitten av ugnen, tills ugnen stelnat. ca 15-18 minuter.
Strö socker över kakan & rulla ihop den från långsidan, så som en rulltårta.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0